top of page
Пошук
  • Автокомерц

Амортизатори KAYABA

Японська компанія KAYABA Industry, відома всьому світу як виробник високоякісних амортизаторів. Всю продукцію компанії відрізняє висока японська якість.

Спочатку фірма, що належить Широ Каяба (Shiro Kayaba), який був справжнім першопрохідцем у розробці різного роду механічного обладнання, займалася конструюванням і виробництвом гідравлічної техніки та елементів шасі літаків. Перший амортизатор був спроектований в 1935 році, коли компанія налічувала всього 180 співробітників. А після другої світової війни компанія виділяє автобізнес як найбільш прогресивний для свого розвитку, але при цьому не залишає ринок гідравлічного обладнання та освоює інші виробничі сфери.

Основними клієнтами памплонского заводу є такі автовиробники, як RENAULT, FORD (Europe і US), VOLKSWAGEN Group, FIAT, NISSAN Spain. Тут можна навести такі цифри: частка продукції KAYABA в загальному обсязі поставок амортизаторів на конвеєр RENAULT становить 80%, FORD Europe — 45%, групи VOLKSWAGEN — 12%, FIAT — 8%.

Це зайвий раз підкреслює, що виробник, незважаючи на японські корені, не пішла шляхом більшості японських виробників автозапчастини, направляючих свої зусилля на забезпечення потреб місцевого автомобільного ринку. Також як, наприклад, NGK, компанія KAYABA працює на всю світову автомобільну промисловість. Накопичений досвід, інновації, гідна якість продукції дозволяють їй бути беззмінним і найбільшим постачальником лідерів світового автопрому, таких як TOYOTA, чиї внутрішні вимоги до якості комплектуючих, як відомо, багато в чому перевищують вимоги ISO і інших міжнародних стандартів. Для прикладу: на частку продукції KAYABA припадає 75% конвеєрних поставках стійка на TOYOTA. Частка компанії на світовому ринку конвеєрних поставок амортизатори становить 23%.



На сьогоднішній день KAYABA — найбільший постачальник амортизаторів на конвеєр, який має 23-процентну частку світового ринку О. Є., і третій за обсягами поставок амортизаторів на європейський aftermarket. Хоча основним напрямком для компанії є виробництво гідравлічних компонентів для важкої будівельної техніки, морської техніки і авіації.


4 перегляди0 коментарів
bottom of page